Menu

Cart
A+ A A-

Διάφορα

Διάφορα

Εγγραφή στη λίστα επαφών

 • Κατηγορία: Διάφορα
 • Εμφανίσεις: 1511

Εγγραφή στη λίστα επαφών

Συμπληρώνοντας τα πεδία παρακάτω, υποδηλώνετε ότι αφενός συμφωνείτε με τους όρους και προυποθέσεις και αφετέρου ότι αποδέχεστε την αποστολή e-mail από την .COM Business Computing όπως επίσης και την διατήρηση των πληροφοριών που θα εισάγετε στα πεδία αυτά, στη βάση δεδομένων της.

Εάν δεν συμφωνείτε, παρακαλώ μην συμπληρώσετε τα στοιχεία αυτά!
Εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Εισάγετε το ονοματεπώνυμο σας
Εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας
Εισάγετε το E-mail σας
Εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας
Εισάγετε το E-mail σας
Εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας

Spread: Κερδίστε το αντίγραφο σας

 • Κατηγορία: Διάφορα
 • Εμφανίσεις: 1506

Το .COM Spread, είναι μία εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης, η οποία και απευθύνεται σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Στοχεύει στην ουσία της καθημερινής ροής της επιχείρησης σας. Ξεχωρίζει από τις άλλες εφαρμογές διότι δεν απαιτείται σχεδόν καθόλου εκπαίδευση, παρά μόνον προς εκείνους οι οποίοι και δεν είχαν ποτέ επαφή με το αντικείμενο. Οι διαδικασίες της τιμολόγησης, της εισαγωγής/παραμετροποίησης πελατών, προμηθευτών, αποθήκης είναι πάρα πολύ απλές.

Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό προς τον μέσο χρήστη και η φιλοσοφία του έχει υλοποιηθεί με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες!

Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά:

Συνίσταται η χρήση του σε οθόνες όπου η ανάλυση είναι τουλάχιστον 1366x768 pixels.  

 1. Εμπορική Διαχείριση

  1. Επιλογή Παραστατικού
  2. Επιλογή Πελάτη
  3. Επιλογή Ειδών

  Barcode, Συμβάσεις Πελατών & Προτιμολόγια!

  Διαδικασία Τιμολόγησης
 2. Ταχύτατη καταχώρηση Πελατών/Προμηθευτών!

  Ο χρήστης εισάγει το Α.Φ.Μ. και τα
  στοιχεία αντλούνται απο το TaxisNet!

  Εναλλακτικά εισάγονται στοιχεία και με
  μη αυτόματο τρόπο.

  Νέος Πελάτης Προμηθευτές
 3. Γρήγορη επανέκδοση παραστατικών!

  Επιλέξτε τα παραστατικά που επιθυμείτε και κάνετε τα επανέκδοση με το πάτημα ενός κουμπιού!

  Μαζικές Αντιγραφές Παραστατικών
 4. Προτιμολόγια και Προσφορές!

  Δημιουργήστε προσφορές με προτιμολόγια σε χρόνο ρεκόρ! Κατόπιν, μετασχηματίστε τα σε κανονικά παραστατικά!

  Νέο Προτιμολόγιο Μετασχηματισμός
 5. Πραγματική εικόνα Αποθήκης!

  Με πολλές επιλογές, σε πανεύκολο περιβάλλον! Περιθώρια κέρδους, κατηγορίες-υποκατηγορίες, απόθεμα και πολλά φίλτρα!

  Προϊόντα Κινήσεις Ειδών
 6. Δαπάνες και Πάροχοι!

  Εισάγετε τους Παρόχους σας και κατόπιν δημιουργήστε επαναλαμβανόμενες ή μη Δαπάνες, οι οποίες και 'προστίθενται' στην εικόνα της επιχείρησης!

  Δαπάνες Πάροχοι
 7. Κινήσεις Πελατών-Προμηθευτών-Ειδών και Καταστάσεις

  Όλες οι κινήσεις των συναλλαγών σας και μη, με πολλά φίλτρα και πλήρεις καταστάσεις, σε πολύ απλά βήματα!

  Κινήσεις Πελατών Καταστάσεις
 8. Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας / Στατιστικά τηλεφωνικών κλήσεων!

  Ορίστε μία διαδρομή και το πρόγραμμα θα παράγει αυτομάτως αντίγραφα ασφαλείας! Δείτε στατιστικά τηλεφωνικών κλήσεων των πελατών σας!

  Backup Κινήσεις Πελατών

Όσον αφορά τη φιλοσοφία του προγράμματος, τα βήματα προς μία τιμολόγηση, επιγραμματικά έχουν ως εξής:

 • Εισαγωγή ενός η περισσοτέρων Προμηθευτών
 • Εισαγωγή ενός η περισσοτέρων ειδών στην Αποθήκη (εμπορεύματα/προϊόντα/υπηρεσίες)
 • Εισαγωγή ενός η περισσοτέρων Πελατών
 • Καταχώρηση ενός παραστατικού Αγορών από έναν προμηθευτή με ένα ή περισσότερα είδη, ώστε να πιστωθεί η Αποθήκη με τις αντίστοιχες ποσότητες 
 • Καταχώρηση ενός παραστατικού Πωλήσεων με αποδέκτη έναν Πελάτη συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα είδη της Αποθήκης

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αξιολογήσουμε εάν το .COM Spread είναι η κατάλληλη εφαρμογή για την επιχείρηση σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για να προμηθευτείτε το δικό σας αντίγραφο του .COM Spread, παρακαλούμε κάνετε κλικ εδώ

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

 • Κατηγορία: Διάφορα
 • Εμφανίσεις: 3349

Όροι Χρήσης του διαδικτυακού ιστοτόπου dot-com.gr

H .COM Business Computing, της οποίας ο ιστότοπος βρίσκεται στο διαδίκτυο με το όνομα τομέα dot-com.gr (συμπεριλαμβανομένων και όλων των subdomains, π.χ. xxxx.dot-com.gr)  από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως Εταιρεία. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα (Ελλάδα), στην οδό Κύπρου 59, με EU VAT Number EL-069957346.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ιστότοπου της Εταιρείας. Οι όροι και οι προϋποθέσεις που ακολουθούν ισχύουν για όλα τα προϊόντα/είδη/εμπορεύματα και υπηρεσίες που παρέχει η Εταιρεία. 

Ο κάθε επισκέπτης του ιστοτόπου της Εταιρείας(www.dot-com.gr) καθώς και των subdomains της, θα αναφέρεται εφεξής ως "Επισκέπτης", ασχέτως από το εάν προβεί σε τυχόν παραγγελίες/χρήση των υπηρεσιών/εμπορευμάτων/ειδών ή των προϊόντων από τον ιστότοπο της Εταιρείας.

Ο κάθε πελάτης του ιστοτόπου της Εταιρείας(www.dot-com.gr) καθώς και των subdomains της, θα αναφέρεται εφεξής ως "Πελάτης", ασχέτως από το εάν προβεί σε τυχόν παραγγελίες/χρήση των υπηρεσιών/εμπορευμάτων/ειδών ή των προϊόντων από τον ιστότοπο της Εταιρείας.

Χρησιμοποιώντας την κάθε σελίδα του ιστοτόπου της Εταιρείας, ο Επισκέπτης/Πελάτης υποδηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που έχει θέσει ή θα θέσει στο μέλλον η Εταιρεία.

Ο ιστότοπος της Εταιρείας στο Διαδίκτυο εφεξής θα αναφέρεται ως Ιστότοπος, συμπεριλαμβάνοντας και όλα τα subdomains αυτού.

Εάν κάποιος Επισκέπτης του ιστοτόπου της Εταιρείας, δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του ιστοτόπου της Εταιρείας και των υπηρεσιών που αυτός (ο ιστότοπος της Εταιρείας) παρέχει.

Πνευματικά δικαιώματα χρήσης Ιστοτόπου Εταιρείας

Το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Εταιρείας, εφόσον είναι προϊόν της ίδιας της Εταιρείας (π.χ. οπτικοακουστικό υλικό, κείμενα, γραφικά, προϊόντα/εμπορεύματα), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και θα αναφέρεται έτσι εφεξής. Η πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. 

Απαγορεύται αυστηρά η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, διανομή, διάδοση ή μεταποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της (απαιτείται γραπτή άδεια με σφραγίδα και υπογραφή από την Εταιρεία).

Επιτρέπεται ωστόσο η αναπαραγωγή, διάδοση της πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας μόνο στην περίπτωση όπου αναφέρεται ευκρινώς ο πραγματικός πάροχος αυτής (η Εταιρεία δηλαδή). Στην περίπτωση της αναπαραγωγής/διάδοσης της πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας στο Διαδίκτυο, απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται η Εταιρεία με υπερσύνδεσμο ο οποίος και θα οδηγεί τον επισκέπτη στον Ιστότοπο της (www.dot-com.gr).

Εγγυήσεις και Ευθύνη Εταιρείας 

Η εγγύηση καλής λειτουργίας άλλων κατασκευαστών,  επιβαρύνει μόνο και μόνο τους ίδιους τους κατασκευαστές σε περίπτωση όπου υπάρξει η οποιαδήποτε απαίτηση από τον Επισκέπτη/Πελάτη.

Η Εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να αναλάβει την οποιαδήποτε διεκπεραίωση για θέματα εγγυήσεων άλλων κατασκευαστών.

Ο Επισκέπτης/Πελάτης συμφωνεί ότι δεν θα εγείρει καμία αξίωση εναντίων της Εταιρείας ή των εκπροσώπων αυτής σχετικά με θέματα εγγυήσεων άλλων κατασκευαστών.

Η Εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει τεχνική υποστήριξη εκτός των περιπτώσεων όπου υπάρχει συμφωνητικό μεταξύ του επισκέπτη και της Εταιρείας και είναι υπογεγραμμένο και από τον Επισκέπτη/Πελάτη και την Εταιρεία(και σφραγισμένο από την Εταιρεία). Οι όροι και οι προϋποθέσεις του συμφωνητικού αυτού, καθορίζονται στο ίδιο το συμφωνητικό.

Η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά σε κάποιο αίτημα υποστήριξης από κάποιον Επισκέπτη/Πελάτη. 

Η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να απαντήσει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα, σε τυχόν αίτημα υποστήριξης από κάποιον Επισκέπτη ή Πελάτη.

Η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να προβεί σε κανενός είδους επικοινωνίας με τον εκάστοτε Επισκέπτη/Πελάτη για οποιοδήποτε θέμα, εκτός εάν υπάρχει ανάλογο συμφωνητικό που προβλέπει μία τέτοια περίπτωση.

Η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να προβεί σε κανενός είδους επικοινωνία με τον εκάστοτε Επισκέπτη/Πελάτη ακόμα και αν υπάρχει συμφωνητικό μεταξύ των δύο(2) μερών, πέραν των ωραρίων και των ημερών που προβλέπονται ρητά σε αυτό.

Ο Επισκέπτης/Πελάτης υποχρεούται να ενημερώνεται για το αν ισχύει η εκάστοτε προσφορά ή η διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας που έχει αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Εταιρείας, πριν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη και δεν εγγυάται την ορθή λειτουργία των προτεινομένων τρόπων συναλλαγής για τον Επισκέπτη/Πελάτη όπως π.χ. η Paypal, Visa, Mastercard κλπ.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για την αξιοπιστία των πληροφοριών που αναρτώνται στο διαδίκτυο εκτός του Ιστοτόπου της, για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία,  ακόμα και αν αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες αφορούν την πνευματική της ιδιοκτησία.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά τις πληροφορίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο και έχουν αναπαραχθεί στον Ιστότοπο της.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα ή τη μη διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών/Προϊόντων/Εμπορευμάτων που έχουν αναρτηθεί στον Ιστότοπο της, ακόμα και για αυτά που αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία.

Η Εταιρία θα μπορούσε κατ' εξαίρεσιν, εάν η ίδια το επιθυμεί, να παράσχει υποστήριξη συμβουλευτικού χαρακτήρα και υπηρεσίες στον Επισκέπτη/Πελάτη χωρίς να υπάρχει ανάλογο υπογεγραμμένο και σφραγισμένο συμφωνητικό.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε και υποχρέωση αποζημίωσης για τυχόν δυσλειτουργίες του Ιστοτόπου της και τις τυχόν ζημιές που προκληθούν από αυτές τις δυσλειτουργίες.

Η εταιρεία θα συνεργαστεί με όλες τις αρμόδιες αρχές για επιβολή του νόμου σχετικά με όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον Ιστότοπο της

Ευθύνη Επισκέπτη/Πελάτη

Ο Επισκέπτης/Πελάτης αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί τον Ιστότοπο της Εταιρείας μόνο για τον σκοπό τον οποίο και δημιουργήθηκε.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του Ιστότοπου για άλλες ενέργειες (προσωπικό όφελος του Επισκέπτη/Πελάτη ή και προσπάθεια εγκατάστασης κακόβουλου λογισμικού).

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει τα προϊόντα της σε διαφορετικές τιμές από αυτές που αναγράφονται στον Ιστότοπο της ή να παραθέσει ευνοϊκότερους όρους για τα συμφωνητικά της με συγκεκριμένους Επισκέπτες/Πελάτες αυτής.

Στην περίπτωση χρήσης χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, ο Επισκέπτης/Πελάτης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή των στοιχείων των χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό για αγορά υπηρεσιών/προϊόντων της Εταιρείας από τον Ιστότοπο της και μη, ο Επισκέπτης/Πελάτης είναι υποχρεωμένος να ειδοποιήσει την Εταιρεία για τα στοιχεία της συναλλαγής με την Τράπεζα, όπως επίσης και να επιβαρυνθεί ο ίδιος με τυχόν προμήθειες που θα του ζητηθούν για το έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας.

Προσωπικά Δεδομένα

Ο Επισκέπτης/Πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στον Ιστότοπο της Εταιρείας χωρίς να παρέχει καμία πληροφορία που αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Θα χρειαστούν προσωπικά δεδομένα για τον κάθε Επισκέπτη/Πελάτη μόνο για τις περιπτώσεις όπου κριθεί απαραίτητο (αίτημα επικοινωνίας από τον Επισκέπτη/Πελάτη ή παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών). Θα ζητηθούν στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής/επικοινωνίας, τηλεφωνικοί αριθμοί, ταχυδρομικοί κώδικες και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Επίσης στην περίπτωση της κάθε παραγγελίας προϊόντων ή υπηρεσιών από τον Ιστότοπο της Εταιρείας, θα ζητηθεί το είδος του παραστατικού, το επάγγελμα, ο Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ. που επιθυμεί ο Επισκέπτης/Πελάτης να εκδοθεί το συνοδευτικό παραστατικό της παραγγελίας του/της.

Η Εταιρεία δεν πρόκειται να μεταβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα του Επισκέπτη/Πελάτη προς τρίτα πρόσωπα παρά μόνο συνεργαζόμενη με τις αρμόδιες αρχές για την επιβολή του νόμου.

Η εταιρεία διατηρεί τα προσωπικά στοιχεία τα οποία και έχει προσκομίσει ο Επισκέπτης/Πελάτης αποκλειστικά για λόγους φορολογικούς, οικονομικούς, στατιστικής, επικοινωνίας και βελτιστοποίησης των υπηρεσιών της.

Ο Επισκέπτης/Πελάτης μπορεί να κάνει αίτημα στην Εταιρεία ώστε να εξακριβώσει την τυχόν ύπαρξη προσωπικών δεδομένων του και να ζητήσει την τροποποίηση τους ή ακόμα και τη διαγραφή τους.

Η Εταιρεία, κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησης από τον Επισκέπτη/Πελάτη μπορεί να αποκαλύψει προσωπικά του δεδομένα ή στοιχεία συναλλαγών του.

Ο Επισκέπτης/Πελάτης είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας ώστε όλες οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω των υπηρεσιών του Ιστοτόπου να μεταχειρίζονται ως εμπιστευτικές.

Ο Επισκέπτης/Πελάτης μπορεί να διαγραφεί από τη λίστα διευθύνσεων των ενημερωτικών newsletters της Εταιρείας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που υπάρχει μέσα σε αυτά.

Διαγραφή από τη λίστα Επαφών

 • Κατηγορία: Διάφορα
 • Εμφανίσεις: 784

Διαγραφή από τη λίστα Επαφών

Με βάση το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

Παρακαλώ συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων όπως επίσης και το ονοματεπώνυμο σας. Θα προβούμε στην πιο άμεση δυνατή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.
Εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Εισάγετε το ονοματεπώνυμο σας

Επικοινωνία

 • Κατηγορία: Διάφορα
 • Εμφανίσεις: 3468

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με υπολογιστές, φορητούς Η/Υ, ταμπλέτες, δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών ή οποιοδήποτε σχετικό αντικείμενο. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε μία προσφορά για υπηρεσίες διαδικτύου όπως π.χ. για την κατασκευή της ιστοσελίδας ή των ιστοσελιδών σας, το κόστος συντήρησης της και της φιλοξενίας της.

Σχετικά με την επικοινωνία μαζί μας:

 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την .COM Business Computing, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, τις ιδέες μας, ή τις καινοτομίες μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 • Για προσφορές και πληροφορίες σχετικά με πωλήσεις και προϊόντα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 • Για τεχνική υποστήριξη, ή σχετικές ερωτήσεις, παρακαλώ στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 • Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλώ στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε φαξ στο 0030-26650-24007.

Εάν προτιμάτε τον πατροπαράδοτο τρόπο...

.CΟΜ Business Computing
Κύπρου 59, Ηγουμενίτσα
Τ.Κ.: 46100, Θεσπρωτία
Ελλάδα
Τηλέφωνο / Φαξ: 0030-26650-24007
 
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Google My Business 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 09.00πμ- 14.00μμ

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 09.00πμ- 14.00μμ και 18.00μμ- 21.00μμ

Log In or Register