Menu

Cart
A+ A A-

.COM Spread - Λίστα Πωλήσεων

Στη φόρμα "Λίστα Πωλήσεων" μπορείτε να έχετε μία άμεση πληροφόρηση για όλα τα παραστατικά που έχετε εκδώσει και αφορούν τους πελάτες σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη λίστα βάση των ετικετών της, όπως επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στην ετικέτα 'Ημερομηνία' (όπου η στήλη δείχνει τις ημερομηνίες έκδοσης των παραστατικών που έχετε καταχωρήσει), η λίστα θα ταξινομηθεί με βάση την ημερομηνία έκδοσης του κάθε παραστατικού πώλησης, είτε από την νεότερη ημερομηνία επάνω και την παλαιότερη κάτω, είτε αντιστρόφως. Το ίδιο γίνεται και με τις υπόλοιπες ετικέτες της λίστας.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τις εμφανίσεις της λίστας με δύο τρόπους. Ο ένας είναι προφανής. Επιλέγετε π.χ. το πεδίο Μήνας και σας εμφανίζονται όλα τα παραστατικά πωλήσεων με ημερομηνία καταχώρησης μέσα στο διανυόμενο μήνα. Εναλλακτικά μπορείτε εσείς να δηλώσετε από ποιά ημερομηνία έως ποια να εμφανιστούν τα αντίστοιχα παραστατικά σας. Ο άλλος τρόπος είναι η στιγμιαία αναζήτηση (Instant Search) όπου κατά την πληκτρολόγηση φιλτράρονται και τα αποτελέσματα της λίστας.

 1. Εμπορική Διαχείριση

  1. Επιλογή Παραστατικού
  2. Επιλογή Πελάτη
  3. Επιλογή Ειδών

  Barcode, Συμβάσεις Πελατών & Προτιμολόγια!

  Διαδικασία Τιμολόγησης
 2. Ταχύτατη καταχώρηση Πελατών/Προμηθευτών!

  Ο χρήστης εισάγει το Α.Φ.Μ. και τα
  στοιχεία αντλούνται απο το TaxisNet!

  Εναλλακτικά εισάγονται στοιχεία και με
  μη αυτόματο τρόπο.

  Νέος Πελάτης Προμηθευτές
 3. Γρήγορη επανέκδοση παραστατικών!

  Επιλέξτε τα παραστατικά που επιθυμείτε και κάνετε τα επανέκδοση με το πάτημα ενός κουμπιού!

  Μαζικές Αντιγραφές Παραστατικών
 4. Προτιμολόγια και Προσφορές!

  Δημιουργήστε προσφορές με προτιμολόγια σε χρόνο ρεκόρ! Κατόπιν, μετασχηματίστε τα σε κανονικά παραστατικά!

  Νέο Προτιμολόγιο Μετασχηματισμός
 5. Πραγματική εικόνα Αποθήκης!

  Με πολλές επιλογές, σε πανεύκολο περιβάλλον! Περιθώρια κέρδους, κατηγορίες-υποκατηγορίες, απόθεμα και πολλά φίλτρα!

  Προϊόντα Κινήσεις Ειδών
 6. Δαπάνες και Πάροχοι!

  Εισάγετε τους Παρόχους σας και κατόπιν δημιουργήστε επαναλαμβανόμενες ή μη Δαπάνες, οι οποίες και 'προστίθενται' στην εικόνα της επιχείρησης!

  Δαπάνες Πάροχοι
 7. Κινήσεις Πελατών-Προμηθευτών-Ειδών και Καταστάσεις

  Όλες οι κινήσεις των συναλλαγών σας και μη, με πολλά φίλτρα και πλήρεις καταστάσεις, σε πολύ απλά βήματα!

  Κινήσεις Πελατών Καταστάσεις
 8. Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας / Στατιστικά τηλεφωνικών κλήσεων!

  Ορίστε μία διαδρομή και το πρόγραμμα θα παράγει αυτομάτως αντίγραφα ασφαλείας! Δείτε στατιστικά τηλεφωνικών κλήσεων των πελατών σας!

  Backup Κινήσεις Πελατών

Την φιλτραρισμένη λίστα (ή την μη φιλτραρισμένη), μπορείτε να την εξάγετε απευθείας σε PDF μορφή μέσω του κουμπιού "Εξαγωγή Λίστας σε Αρχείο". Το πρόγραμμα θα σας ειδοποιήσει ως προς την διαδρομή όπου εξήχθη το αρχείο PDF. Μπορείτε επίσης, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εκτύπωση Λίστας" να λάβετε μία έκθεση έτοιμη για εκτύπωση/email. Εάν κάνετε διπλό κλικ στην επιλεγμένη εγγραφή της λίστας, θα σας ανοίξει η έκθεση "Έντυπο Παραστατικού", όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του, να το εκτυπώσετε ή να το αποστείλετε στον παραλήπτη του με e-mail. Το κουμπί "Νέο Τιμολόγηση" θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα νέο παραστατικό πωλήσεων για κάποιον πελάτη σας. Το κουμπί "Τελευταίο Παραστατικό" θα σας επιστρέψει μία έκθεση στην οθόνη σας με τα στοιχεία του τελευταίου παραστατικού που έχετε εκδώσει. Το κουμπί "Κινήσεις Πωλήσεων", θα σας δώσει τη δυνατότητα να παράγετε καταστάσεις πωλήσεων με συνδυασμένα φίλτρα (π.χ. Είδος Παραστατικού - Πελάτης κλπ.). Το κουμπί "Αντιγραφή Παραστατικού" σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε ένα ήδη καταχωρηθέν παραστατικό σε ένα νέο με την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα(δημιουργία διπλοτύπου δηλαδή). Επιλέγετε το παραστατικό το οποίο και θέλετε να αντιγράψετε και απλά πιέζετε το κουμπί. Σας ανοίγει μία φόρμα επεξεργασίας του παραστατικού, όπου μπορείτε να προσθέσετε είδη ή να αλλάξετε τρόπο πληρωμής κλπ. Το κουμπί "Μαζικές Αντιγραφές", σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άμεσα αντίγραφα πολλαπλών παραστατικών με την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα χωρίς επεξεργασία αυτή τη φορά.

Κάνοντας διπλό κλικ σε κάποιο πεδίο της επιλεγμένης εγγραφής της λίστας, θα μεταφερθείτε αναλόγως στην καρτέλα του πελάτη (εάν εξακολουθεί να υπάρχει στη βάση δεδομένων του προγράμματος) ή στο έντυπο του παραστατικού που επιλέξατε.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε για τις ενέργειες τις οποίες και κάνετε με τις αντιγραφές παραστατικών. Λάθος ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς προβληματισμούς. Η επανέκδοση παραστατικών με αυτόν τον τρόπο (είτε της Αντιγραφής Παραστατικού, είτε με τις Μαζικές Αντιγραφές Παραστατικών), θα πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή. Εάν γίνει κάποια τέτοια ενέργεια κατά λάθος, θα πρέπει να προβείτε στην έκδοση ενός η περισσοτέρων ακυρωτικών δελτίων (παραστατικών), το οποίο εκτός από χρονοβόρο, ενδέχεται να σας προκαλέσει και σοβαρό λογιστικό πρόβλημα!

Σημείωση: Σύμφωνα με το νόμο, για να αποστείλετε παραστατικά στους πελάτες σας με ηλεκτρονική μορφή, θα πρέπει να τους αποστείλετε πρώτα μία επιστολή αποδοχής ηλεκτρονικών παραστατικών την οποία και θα πρέπει να σας την επιστρέψουν υπογεγραμμένη και να τη διατηρήσετε στο αρχείο σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις "Καρτέλες Πελατών".

Στο κάτω μέρος της λίστας μπορείτε να δείτε και το υπόμνημα όπως σε σχεδόν όλες τις λίστες του προγράμματος, όπως επίσης και σημαντικές υπενθυμίσεις π.χ. για έκδοση παραστατικών συμβάσεων, είσπραξη επιταγών κλπ. 

 

Christos Goulas

dotcom logo

Κύπρου 59, Ηγουμενίτσα
Τ.Κ. 46100, Ελλάδα
http://www.dot-com.gr
E-mail: cgoulas@dot-com.gr
Website: https://www.facebook.com/cgoulas

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

elenfrdeites

Log In or Register