Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

.COM Spread - Λίστα Αγορών

.COM Spread - Λίστα Αγορών

Στη φόρμα "Λίστα Αγορών" μπορείτε να έχετε μία άμεση πληροφόρηση για όλα τα παραστατικά που έχετε καταχωρήσει από τους προμηθευτές σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη λίστα βάση των ετικετών της, όπως επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στην ετικέτα 'Ημερομηνία' (όπου η στήλη δείχνει τις ημερομηνίες έκδοσης των παραστατικών που έχετε καταχωρήσει), η λίστα θα ταξινομηθεί με βάση την ημερομηνία έκδοσης του κάθε παραστατικού αγοράς, είτε από την νεότερη ημερομηνία επάνω και την παλαιότερη κάτω, είτε αντιστρόφως. Το ίδιο γίνεται και με τις υπόλοιπες ετικέτες της λίστας.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τις εμφανίσεις της λίστας με δύο τρόπους. Ο ένας είναι προφανής. Επιλέγετε π.χ. το πεδίο Μήνας και σας εμφανίζονται όλα τα παραστατικά αγορών με ημερομηνία καταχώρησης μέσα στο διανυόμενο μήνα. Εναλλακτικά μπορείτε εσείς να δηλώσετε από ποιά ημερομηνία έως ποια να εμφανιστούν τα αντίστοιχα παραστατικά σας. Ο άλλος τρόπος είναι η στιγμιαία αναζήτηση (Instant Search) όπου κατά την πληκτρολόγηση φιλτράρονται και τα αποτελέσματα της λίστας.

  1. Εμπορική Διαχείριση

    1. Επιλογή Παραστατικού
    2. Επιλογή Πελάτη
    3. Επιλογή Ειδών

    Barcode, Συμβάσεις Πελατών & Προτιμολόγια!

    Διαδικασία Τιμολόγησης
  2. Ταχύτατη καταχώρηση Πελατών/Προμηθευτών!

    Ο χρήστης εισάγει το Α.Φ.Μ. και τα
    στοιχεία αντλούνται απο το TaxisNet!

    Εναλλακτικά εισάγονται στοιχεία και με
    μη αυτόματο τρόπο.

    Νέος Πελάτης Προμηθευτές
  3. Γρήγορη επανέκδοση παραστατικών!

    Επιλέξτε τα παραστατικά που επιθυμείτε και κάνετε τα επανέκδοση με το πάτημα ενός κουμπιού!

    Μαζικές Αντιγραφές Παραστατικών
  4. Προτιμολόγια και Προσφορές!

    Δημιουργήστε προσφορές με προτιμολόγια σε χρόνο ρεκόρ! Κατόπιν, μετασχηματίστε τα σε κανονικά παραστατικά!

    Νέο Προτιμολόγιο Μετασχηματισμός
  5. Πραγματική εικόνα Αποθήκης!

    Με πολλές επιλογές, σε πανεύκολο περιβάλλον! Περιθώρια κέρδους, κατηγορίες-υποκατηγορίες, απόθεμα και πολλά φίλτρα!

    Προϊόντα Κινήσεις Ειδών
  6. Δαπάνες και Πάροχοι!

    Εισάγετε τους Παρόχους σας και κατόπιν δημιουργήστε επαναλαμβανόμενες ή μη Δαπάνες, οι οποίες και 'προστίθενται' στην εικόνα της επιχείρησης!

    Δαπάνες Πάροχοι
  7. Κινήσεις Πελατών-Προμηθευτών-Ειδών και Καταστάσεις

    Όλες οι κινήσεις των συναλλαγών σας και μη, με πολλά φίλτρα και πλήρεις καταστάσεις, σε πολύ απλά βήματα!

    Κινήσεις Πελατών Καταστάσεις
  8. Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας / Στατιστικά τηλεφωνικών κλήσεων!

    Ορίστε μία διαδρομή και το πρόγραμμα θα παράγει αυτομάτως αντίγραφα ασφαλείας! Δείτε στατιστικά τηλεφωνικών κλήσεων των πελατών σας!

    Backup Κινήσεις Πελατών

Την φιλτραρισμένη λίστα (ή την μη φιλτραρισμένη), μπορείτε να την εξάγετε απευθείας σε PDF μορφή μέσω του κουμπιού "Εξαγωγή Λίστας σε Αρχείο". Το πρόγραμμα θα σας ειδοποιήσει ως προς την διαδρομή όπου εξήχθη το αρχείο PDF. Μπορείτε επίσης, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εκτύπωση Λίστας" να λάβετε μία έκθεση έτοιμη για εκτύπωση/email. Εάν κάνετε διπλό κλικ στην επιλεγμένη εγγραφή της λίστας, θα σας ανοίξει η έκθεση "Έντυπο Παραστατικού", όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του, να το εκτυπώσετε ή να το αποστείλετε στον παραλήπτη του με e-mail. Το κουμπί "Νέο Παραστατικό" θα σας επιτρέψει να καταχωρήσετε ένα νέο παραστατικό αγορών που λάβατε από κάποιον προμηθευτή σας. Το κουμπί "Τελευταίο Παραστατικό" θα σας επιστρέψει μία έκθεση στην οθόνη σας με τα στοιχεία του τελευταίου παραστατικού αγορών που έχετε καταχωρήσει. Το κουμπί "Κινήσεις Αγορών", θα σας δώσει τη δυνατότητα να παράγετε καταστάσεις αγορών με συνδυασμένα φίλτρα (π.χ. Είδος Παραστατικού - Προμηθευτής κλπ.). Το κουμπί "Διαγραφή Παραστατικού" σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε ένα ήδη καταχωρηθέν παραστατικό. Στην περίπτωση αυτή, το απόθεμα μείωνεται από την αποθήκη για τα είδη που υπάρχουν μέσα στο παραστατικό, όπως επίσης και ενημερώνεται το υπόλοιπο σας προς τον προμηθευτή, αναλόγως του τρόπου πληρωμής και του είδους παραστατικού. Επιλέγετε το παραστατικό το οποίο και θέλετε να αντιγράψετε και απλά πιέζετε το κουμπί. Η συγκεκριμένη λειτουργία καλό θα ήταν να διερευνάται προσεκτικά από τον χρήστη πριν χρησιμοποιηθεί.

Κάνοντας διπλό κλικ σε κάποιο πεδίο της επιλεγμένης εγγραφής της λίστας, θα μεταφερθείτε αναλόγως στην καρτέλα του προμηθευτή (εάν εξακολουθεί να υπάρχει στη βάση δεδομένων του προγράμματος) ή στο έντυπο του παραστατικού που επιλέξατε.

Στο κάτω μέρος της λίστας μπορείτε να δείτε και το υπόμνημα όπως σε σχεδόν όλες τις λίστες του προγράμματος, όπως επίσης και σημαντικές υπενθυμίσεις π.χ. για έκδοση παραστατικών συμβάσεων, είσπραξη επιταγών κλπ.

Christos Goulas

dotcom logo

Κύπρου 59, Ηγουμενίτσα
Τ.Κ. 46100, Ελλάδα
http://www.dot-com.gr
E-mail: cgoulas@dot-com.gr
Ιστότοπος: https://www.linkedin.com/in/christos-goulas-66a39084/
.COM Business Computing 2018