Menu
.COM SPREAD

.COM SPREAD (49)

.COM Spread - Update

update

Κάθε φορά που θα υπάρχει διαθέσιμη ενημερωμένη έκδοση, θα ειδοποιείστε κατά την είσοδο σας στο πρόγραμμα και στη φόρμα Βοηθητικά, θα δείτε ότι είναι πλέον ενργοποιημένο το κουμπί για την αναβάθμιση (UPDATE).

Διαβάστε περισσότερα...

.COM Spread - Backup

backup

Η διαδικασία backup είναι απλή. Παρά ταύτα, η διαδικασία παίρνει ένα αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων μόνο. Υπάρχουν λοιπά αρχεία τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καλό θα ήταν να τα αντιγράφετε και σε κάποιον άλλο προορισμό (π.χ. έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο). 

Διαβάστε περισσότερα...

.COM Spread - Διαγραφή Χρήσης

ΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΧΡΗΣΗΣ

Η φόρμα της διαγραφής χρήσης είναι πανομοιότυπη με τη φόρμα της αλλαγής χρήσης. Καθώς πρόκειται να διαγράψετε ολοκληρωτικά τα δεδομένα μίας χρήσης, οπωσδήποτε φροντίστε να έχετε κάνει ένα εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία, μέσω της φόρμας Βοηθητικά.

Διαβάστε περισσότερα...

.COM Spread - Αλλαγή Χρήσης

ΑΛΛΑΓΗ-ΧΡΗΣΗΣ

 

Η αλλαγή χρήσης σας δείχνει την τρέχουσα χρήση που βρίσκεστε και μπορείτε να επιλέξετε την αλλαγή της σε κάποια άλλη, που ήδη έχει ανοιχτεί μέσω της φόρμας Ανοιγμα Νέας Χρήσης στα Βοηθητικά

Διαβάστε περισσότερα...

.COM Spread - Άνοιγμα Νέας Χρήσης

ΑΝΟΙΓΜΑ-ΝΕΑΣ-ΧΡΗΣΗΣ1

 

Για τη συνέχεια του προγράμματος στο νέο έτος, θα πρέπει να ανοίξετε νέα χρήση, π.χ. για το έτος 2017. Πριν προχωρήσετε στο άνοιγμα νέας χρήσης, οπωσδήποτε κάνετε τη διαδικασία backup (αντίγραφο ασφαλείας) από τη φόρμα Βοηθητικά.

Διαβάστε περισσότερα...

.COM Spread - Tapi

com-spread-tapi

Αφού ορίσουμε την Tapi συσκευή του δικτύου μας ή του υπολογιστή μας στα Βοηθητικά, το πρόγραμμα, εφόσον παραμένει ανοιχτό στην επιφάνεια εργασίας μας, θα μας ειδοποιεί για τις εισερχόμενες κλήσεις που δεχόμαστε στην Tapi συσκευή που δηλώσαμε.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Login or Register